Backup som håller världsklass

Om du besöker Backup24 så kan du läsa om ett backupsystem som är det mest optimala som finns på marknaden just nu. Om du har kritisk data lagrad i dina hårddiskar så har du säkert även en oro over att det kommer hända något med dem om systemet eller datorn kraschar. Om du inte har en backup i nuläget, eller har en som inte känns tillförlitlig så ska du satsa på CronicBackup. Med detta backupsystem får du en backup som möter alla höga krav som finns när det kommer till avancerade IT-miljöer.

CronicBackup hos Dimac Hostimg

Det finns flera som säljer CronicBackup, varav Dimac Hosting är en av dess återförsäljare. De erbjuder dessutom ett grymt spamfilter som är värt att investera i! Ett spam kan ta över din dator, de det har som huvudfokus att antingen ge dig mängder av reklam, eller smittar ner din dator med virus i syfte att komma åt känsliga uppgifter.

Vad är CronicBackup?

Detta backupsystem är:

  • Användarvänligt
  • Effektivit
  • Har en finess som är svår att mäta med andra
  • Tryggt

Om du satsar på CronicBackup, så får du ett intelligent backupkoncept. Den är lätt att använda, den är flexibel samt att den har en 100 % pålitlig lösning för all din viktiga data. Med CronicBackup så kan du skydda allt, inte bara vissa delar då du kan lagra hur stor volym data som helst i din produkt.

Tips och råd kring backup

På hjalpbloggen.se kan få enkla tips och råd om just backup. Hur du ska tänka när du ska spara viktiga saker, om du ska spara dem på en extern hårddisk eller in din dator eller spara på fler ställen än ett. Läs noga igenom råden, samt investera i både en CronicBackup och ett spamfilter från Dimac Hosting

14 Sep 2015