Conveyor system och rullbanor

Är det så att du jobbar inom en bransch där ni har behov av conveyor system och rullbanor? Då vill vi idag tipsa om företaget Vecto. De tillhandhåller just conveyor system och rullbanor av olika slag. Det är smart att använda dessa transportörsystem eftersom det gör att ni slipper lyfta eller bära tungt. Ett conveyorsystem är ett samlingsnamn för en mängd olika lösningar kring transporter och förflyttningar av material i en produktionsprocess. Inom detta så ingår just rullbanor, transportband, bandtransportörer och palltransportörsystem.

Behöver ert företag ett bra transportörssystem?

Om det är så att du jobbar på ett företag som är i behov olika sorters rullbanor så är det smart att kontakta Vecto. Detta företag ligger i Skåne och de har specialiserat sig på att kunna erbjuda totala systemlösningar inom intern transport- och materialhanteringsteknik. Sedan är det så att detta företag kan även leverera transportutrustningar. Dels i enskilda moduler, dels som nyckelfärdiga anläggningar.

Vecto erbjuder även conveyorsystem som hänger i taket, så väl som sådana som kan monteras på upphängningstolpar/galgar samt såna som är stående på golv.

Vecto har också andra produkter så som kedjebanor, vagnar, bandtransportörer, pallsorterare med mera.

Tänk ergonomiskt

Ergonomi är viktigt samt att det är faktiskt något som alla bör tänka på, oavsett bransch man arbetar inom. Det är viktigt att personalen inte står eller går fel, lyfter allt för tungt eller sitter i en dum ställning. Allt fler arbetsplatser har börjat tänka till allt mer när det gäller det ergonomiska och kanske det är dags att även för er göra det?

19 Feb 2020