Fiskesemester i Mörrum

Mörrum River Lodge är ett hotell i Mörrum särskilt anpassat för alla glada fiskeentusiaster som besöker Mörrumsån under fiskesäsongen. Mörrum River Lodge är ett hotell med lång historia, från början var detta ett fiskrökeri. Mycket av lokalernas gamla charm är bevarat, samtidigt som en nyligen genomförd totalrenovering gör att stället känns både modernt och lyxigt. Som destination för en planerad avstickare i naturens tecken är Mörrum River Lodge den bästa tänkbara platsen.

Fiske i Mörrum

Mörrum är känt för sitt fantastiska fiskedrag - av många är Mörrumsån ansedd vara Sveriges bästa fiskevatten. Mörrum River Lodge ligger alldeles intill Mörrumsån! Man hör åns kluckande och porlande när man ligger i sin säng. Det är väldigt rofyllt.

Det är främst lax och öring man får på kroken här. Fiskesäsongen börjar redan i mars och pågår till slutet av september. Olika säsonger bjuder på olika typer av fiskechanser.

På Lodgen

Det är inte bara de pittoreska sovrummen med sin fantastiska takhöjd, de moderna badrummen, de sköna kvalitetsmöblerna och en oslagbar atmosfär som gör att folk trivs så bra på här hos oss på Mörrum River Lodge. Här finns också en restaurang som lätt skulle kunna förväxlas med ett trivsamt vardagsrum; en terrass med oslagbar utsikt över Mörrumsån; en pub med franska balkonger och en skön loungeavdelning, samt - givetvis - ett praktiskt rum för alla fiskare där de kan förvara sin utrustning.

Till Mörrum River Lodge i Blekinge är alla välkomna, även de som besöker Mörrum för andra aktiviteter såsom golf, sköna promenader i de vackra skogarna, eller utflykter till Skärgården. Man måste inte ägna sig åt fiske för att trivas som fisken i vattnet här.

Mer om laxfiske

Laxfiske i Mörrum är känt över hela Sverige - unna dig ett besök hos oss du med!

14 Sep 2015