När du behöver en bra budfirma

För dig som ofta skickar paket och har behov av att få hjälp med transporter av olika slag, så kan det vara idé att satsa på en bra budfirma. Budakuten - budfirman i Malmö är ett bra alternativ. Hos dem finns det nämligen en mängd olika sorters transporttjänster att välja mellan. 

Hos Budakuten går det att boka så att de kör bud. De kan hantera alla sorters paket, samt att de även kan hantera pall. Hos detta företag går det även att boka in så att de levererar det ni säljer online samt att du kan även få ta del av en så kallad ekonomislinga.

När du behöver lagerplats

Budakuten är inte bara bra för dig som vill få hjälp med bud och transporter, de har även så att du kan hålla ditt lager hos dem om du vill. Det eftersom att de har lagerplatser och ytor som står till förfogande. Fördelen att överlåta allt lager till dem är att du då slipper en massa olika omkostnader. Dessutom kan Budakuten ta hand om att köra ut från detta lager. 

Satsa på samkörning

Budakuten kan även se till att dina paket körs ut samtidigt som andras, i det som de kallas för ekonomislinga. De har flera bilar som avgår varje morgon, som sedan tar sig till olika orter i Skåne. Dina paket slipper då mellanlanda på en terminal utan de körs direkt dit som de ska vara.

18 Oct 2022