Råd bot på din tunnhårighet

Har du drabbats av håravfall eller bara börjat få lite tunnare på vissa ställen? Kanske känner du att hjälp, vad gör jag nu! Jag själv var där för ett kort tag sedan och tänkte att mitt liv var över. Jag testade en massa medel, som inte hjälpte och det kostade mig bara en massa pengar. Tills jag en dag hittade sidan håravfall.tv. Här fanns det nämligen något som heter OYEZ. Det kanske låter konstigt, och du funderar på vad det är? en OYEZ är kort och gott en hårdel, med äkta hår, som sätts fast på ditt huvud. Det fungerar sedan som vanligt, med klippning, styling och att frisera sig.

Kan alla ha en OYEZ ?

Självklart, kan alla ha en OYEZ! Du som är tunnhårig eller lider av håravfall behöver bara gå in på oyez.se där du kan beställa dig en helt egen.

OYEZ – tillverkad av riktigt hår!

Man använder äkta människohår som tvättas och färgas för att passa den person ska ska ha den, när man skapar OYEZ. Den är dessutom:

  • Praktisk
  • Verklighetstrogen
  • Lätt att beställa
  • Prisvärd

Hur kommer det sig att man tappar hår?

Det är inget ovanligt att man som man tappar hår (även kvinnor upplever det). Upp till 70 % av den manliga befolkningen har någon gång i livet tappat hår, mer eller mindre, och orsakerna kan variera. Det kan vara ärftligt, medicinskt eller ha mekaniska eller kemiska orsaker. Genom att skaffa en OYEZ så slipper du dock tänka mer på det!.

6 Jun 2015