Tips på bra tandläkare

Här på denna blogg ligger fokus på bra produkter och bra företag. Jag vill rekommendera SMAJLA i Stockholm för dig som söker efter tandläkare med lång erfarenhet och är duktiga, samt som erbjuder osynlig tandställning! Vad är en osynlig tandställning kanske du undrar? Jo, det är en tandställning du sätter på baksidan och som inte syns. Du kanske har hört talas om Incognito™, som är just detta, en osynlig tandställning. Denna typ av tandställning är ett individualiserat lingualsystem där brackets och bågar är anpassade efter den som bär dem. Du slipper därmed sätta in en vanlig typ, som oftast ses på barn och ungdomar. Ofta i vuxen ålder, så vill man inte visa att man har tandställning, då man kanske har

SMAJLA erbjuder mer än bara Incognito™

Om du har behov av tandläkarvård för övrig, så kan du även det få hos SMAJLA. De har ett duktigt team med tandläkare som bland annat kan erbjuda detta:

  • Standardkonsultation/vanlig tandläkarvård
  • Lagningar av dina tänder
  • Blekning av tänder
  • Behandling av en tandhygienist

Boka tid hos SMAJLA

Så oavsett om du har behov av en standardkonsultation/vanlig tandläkarvård eller du vet med dig att du måste laga dina tänder, så kan du boka tid hos SMAJLA. Du kan även boka in och få dina tänder blekta eller så kan du boka tid med en tandhygienist för att få hjälp med dina tänder och din munhygien, som är en viktig del i att sköta om sina tänder.

5 Jun 2015